Johnny Hauge

Johnny Hauge

Kropsterapeut

Book din tid

Kropsterapi

johnny@drivkraftkbh.dk

0045 26829624

Hvem er Johnny?

Johnny Hauge er født i 1978 og far til to piger og stiftede Drivkraft i september 2017. Han er professionsbachelor i ergoterapi (2005) – specialiseret i ortopædkirurgiske skader på kroppen, primært fra skulder til fingerspids – og har videreudviklet sin grundlæggende viden om kroppen ved at tage den kropsterapeutiske, danske Manuvision-uddannelse.

Som tidligere elitesvømmer ved han, hvad det kræver af kroppen at præstere på topplan, og Johnny har de seneste seks år gennemført mere end 10.000 Manuvision-behandlinger og hjulpet topatleter, danske og udenlandske elitesoldater, skuespillere, sangere og politikere til at præstere på topniveau.

Derudover har han undervist på kropsterapiuddannelser og stået i spidsen for adskillige meditations- retreats i udlandet og i Danmark, ligesom han ved siden af det kropsterapeutiske arbejde på Drivkraft er bestyrelsesmedlem i Skallerup Seaside Resort.

Det, der gør Johnny Hauges behandlinger til noget særligt, er dog ikke alene hans faglighed, men også hans smittende indlevelse og engagement og indstilling til livet, der også har stor betydning, når man vil af med spændinger og blokeringer, hvad enten de er fysiske eller mentale.

For ham er det at rydde op i krop og sind – for at kunne præstere sit bedste – ikke ensbetydende med, at man skal leve asketisk eller give afkald på livets goder: Som han plejer at sige: Giv din krop og dit sind noget godt 80 procent af tiden, så kan den sagtens håndtere 20 procent skrald.

logo
Bredgade 33A,
1260 København K
CVR nr: 39 06 44 99