Niklas Kreutzfeldt

Niklas Kreutzfeldt

Yoga

Book din tid

Mobility

nicklas@levelop.dk

28864842

Mobility Specialist

Nicklas Kreutzfeldt driver firmaet Level Op. Her kalder jeg mig selv Mobilitets Specialist, hvilket vi kan oversætte til ‘Du får det nice i kroppen’ specialist.
Mit ønske er at folk, når de kommer hos mig, vil opleve en ændret forståelse af hvor meget de kan og hvor stærke de kan være, lige meget alder eller baggrund - men fordi de er mennesker.

Igennem mobilitetstræning lærer jeg folk, hvordan de kan komme til at bevæge sig mere over tid, give dem de fornødne redskaber til at opnå det de behøver for at kunne det de gerne vil, om det blot er en hverdag uden smerter og bevægelsesproblemer eller at kunne løbe/træne uden at få ondt i deres knæ/skuldre/hofter osv.

En filosofi som jeg lever og underviser efter er, at ingen bevægelser er farlige, men de bevægelser som du bruger ofte, er dem som din krop er komfortabel med. Når du så laver bevægelser du sjældent benytter, så “genkender” din krop dem ikke, og de kan føles ubekvemme (farlige). Det betyder derfor at, jo mere vi udfordre og bruger vores krops forskellige bevægelsesmuligheder, under vores træning, jo mere kan den!

Jeg har brugt ca. 12 år inden for behandling og træning.
- 9 år som træningsterapeut - heraf 3 år med anatomi og fysiologi v/ Øfeldt Centret
Kurser:
- Functional Range Conditioning v/ Dr. Andreo Spina
- Functional Range Assessement v/ Dr. Andreo Spina
- Movement X v/ Ido Portal
- Smertevidenskab v/ Simon Kirkegaard


logo
Bredgade 33A,
1260 København K
CVR nr: 39 06 44 99