Nr. 33A ligger inde igennem porten ved Tesla og Bruun Rasmussen. Når du kommer ind i gården, vil den første indgang du møder, være indgangen til Drivkraft klinikken. Længere fremme i gården er indgangen til Drivkraft Yoga.

service

Indgang til Behandling

service

Indgang til Yoga og Træning

Vi vil bestræbe os på at være blandt de bedste til at behandle og undervise i yoga, samt yde en god service på alle niveauer. Dette betyder også vil vil gøre alt hvad der står i vores magt, for at besvare din mail så hurtigt som muligt. Ved at udfylde nedenstående felter, kan vi adressere din email til rette vedkommende

Persondatapolitik

De oplysninger der registreres og gemmes vil konkret være oplysning om behandlingstype, varighed af behandling, behandlere, anbefalinger, hvilke produkter der er indgået i behandlingen samt reaktion på sådanne produkter. Det kan endvidere være oplysninger om allergier relevante diagnoser, eller andet der kan være relevante for fremtidige behandlinger.

Oplysninger gemmes i 5 år, efter sidste besøg, og slettes derefter. Du kan til enhver tid, rette henvendelse til os, via vores kontaktformular på dette website, og bede om at få disse oplysninger slettet, og eller få tilsendt data der er registeret om dig.

logo
Bredgade 33A,
1260 København K
CVR nr: 39 06 44 99