Løbecoaching

Løbecoaching handler om at finde glæden i at løbe. Det skal være sjovt og være med til at skabe glæde og overskud i hverdagen. Hvis det bliver surt, opnår man som regel ikke sine mål. Min tilgang til coachingen er kvalitet frem for kvantitet forstået på den måde, at for at kunne gennemføre en marathon kræver det ikke, at du skal løbe hver eneste dag - du kan nøjes med at løbe et par dage om ugen, hvis din målsætning er derefter.

Coachingen tilpasses altid dit behov og din målsætning. løbecoaching henvender sig til alle lige fra motionsløberen til supermotionisten, uanset om du vil træne op til at løbe fem kilometer, marathon eller ultraløb. Jeg har gennem mange år været aktiv sportsudøver indenfor løb og triatlon. Jeg har gennemført mere end 20 maratonløb, bla. Lanzarote, Berlin og Copenhagen Marathon. Jeg har ligeledes gennemført flere Ironmans, Duathlon samt Ultra Trail Løb. Hvad kræver det af dig? Uanset hvilket niveau du er på, kan jeg hjælpe dig til at komme igennem stort set, hvilken som helst distance, hvis du kan gennemføre træningen - og er motiveret for at nå dine mål.

Jeg laver et program, som du skal arbejde efter og sammen har vi en løbende dialog omkring din udvikling. Jeg vil både støtte dig fysisk og psykisk under et træningsforløb, hvilket vil øge dine chancer for at nå dit mål. Coachingen I vores første samtale taler vi om din målsætning og dit nuværende niveau. Ud fra denne snak laver jeg et program som passer til dig. Målet kan fx være at løbe en bestemt distance, deltage i et bestemt løb eller at forbedre en eksisterende tid. Når vi efter den første samtale er blevet enige om at gå videre med coachingen, laver jeg en pakkeløsning til dig som indeholder:

• Fri korrespondance på mail/sms/telefon.

• Program for fire uger ad gangen, der er tilpasset dit mål, dine forudsætninger og din træningsintensitet - med muligheder for ændringer undervejs.

• 5 ManuVision Kropsterapibehandlinger undervejs i forløbet for at støtte din krop under træningen og dermed forebygge evt. skader.

• Mulighed for fællestræning i Københavns-området efter behov. Perioden for vores samarbejde afhænger af dit mål, Fx tager det ca. 16 uger at træne til et marathon. Prisen varierer og tilpasses efter programmets omfang. Kontakt mig for at få yderligere oplysninger om pris.

Book din tid
logo
Bredgade 33A,
1260 København K
CVR nr: 39 06 44 99