Yoga

Yin

Hos Drivkraft har vi valgt at tilbyde den Yin yoga stil, der med vores forståelse for helhed mellem krop og sind, giver den mest optimale livskvalitet hos dig. Vores undervisere er alle uddannet ved Asiens førende Yin yoga lærer Victor Chng samt videreuddannet og i tæt elev/lærer relation til en af Danmarks dygtigste Yin yogalærere.

De enkelte undervisere vil bidrage med hver deres egen indlevelse og særpræg på deres hold, men grundstammen og forståelsen af Yin og yang er den samme på alle vores faste Yin yoga hold.                 

Hvad enten du kommer med

 •         Søvnløse nætter
 •         Stiv som et bræt
 •         Ondt i ryggen
 •         Fibromyalgi
 •         Piskesmæld
 •         Nedsunken forfod eller hælspore
 •         Stress
 •        Hovedpine
 •         Fordøjelsesproblemer
 •         Løberknæ
 •        Top form

er Yin yoga noget for dig!

Yin yoga hos Drivkraft arbejder med principper, der styrker din evne til at holde fokus, få jordforbindelse og give ro som en effektiv powernap – her får du også løsnet op i kroppen og styrket dine sener og led. Yinpower øger din evne til at restituere, forbedre din søvn, forbedre fordøjelsen, samt forebygger skader og behandler ømme muskler. Med en regelmæssig yin yoga praksis vil din naturlige Yinpower øge kroppens naturlige behov for ro. Når du fyldes med ro, vokser dit overskud fysisk og psykisk. Det er som olie til cykelkæden.

Alle stillinger er hovedsageligt siddende som liggende, vores undervisere hjælper med tilbehør der, hvor de mener, det er nødvendigt. Du er i stillingerne i 2-3-5-7 minutter, imens du guides i en helt naturlig vejrtrækning, som du kan tage med dig og implementere i hverdagen. Alle kan være med uanset voksenalder, køn, træningsform, kondition, form eller problematikker.

 


                                                      

Ashtanga

Ashtanga er en af ​​de mest intense former for hatha yoga. Med en bestemt sekvens, arbejder man stillinger for hele kroppen igennem. Dette forbedrer kredsløbets og lymfesystemet, muskelstyrken og fremmer posturale stilling af kroppen. Ud over de fysiske fordele, forbedres koncentrationen og den følelsesmæssige balance. Yoga læreren vil under hele timen hjælpe eleverne til at tilpasse stillingerne deres egne kroppe og formåen. Der vil typisk være en kort meditation i starten og en guidet afslapning i slutningen af ​​timen.

 Målgruppe: Unge og atleter

 

Hatha


Hatha er en sekvens af yoga stillinger som har stor fokus på at bringe kroppen ind i midten og skabe alignment, styrke og vitalitet til kroppen, således at kroppens led ledder ikke over belastes. Hatha kan bruges som til en forfining af kropsbevidstheden, og skabe rum for at dyrke fysisk og følelsesmæssig sundhed. Hatha undervisningen vil som regel inkluderer en kort meditation i starten og en guidet afslapning i slutningen af ​​øvelsen.


 Målgruppe: 

1 time: ældre og forretningsfolk.

1,5 time: Øvet

Yoga udstyr


Vi har alt det udstyr du skal bruge, for at dyrke yoga hos os. Blokke, tæpper og yoga måtter


Autentisk flow

Autentisk flow er Hatha-baseret flow yoga. Det er en kombination af asanas, kreativ sekventering og fri bevægelse. I stedet for at fokusere på den "perfekte" form, er klasserne procesorienterede, så de studerende kan deltage i flow med en bevidsthed om deres krops eget unikke udtryk. Ingen tidligere yoga erfaring er ikke nødvendigt, nye studerende er velkomne.

Yoga prisliste
logo
Bredgade 33A,
1260 København K
CVR nr: 39 06 44 99